kembali..

  • 5
Wah sudah tersangat lama meninggalkan blog ini kesunyian..:)

Sebetulnya saya yg "terlalu sibuk" meniti hari2 sebagai ummi yang
berkerja. Satu role yg mencabar minda (dan keasabaran;) )...

Sungguh saya tidak punya masa nk me'naip' panjang (even entry pendek)
memandangkan rutin saya yang tak menentu dan masa yang ada digabiskan
sepenuhnya buat putera-putera tercinta,keluarga dan pengisian diri dan
usaha membangunkan ummah..(wah besar bukan tanggungjawab;))

Saya tak tahu berapa lama saya boleh mengekalkan 'keaktifan' blog ini...

Apa yang membuatkan saya ingin menulis lagi adalah 'inertia' atau
'tolakan dalaman yg kuat dlm diri.. Kesimpulannya saya memang gemar
menulis..(walau tida sape baca)

Saya hanya mahu sesuatu yg di 'luar' bidang perubatan..

Itu saja sebetulnya;)

5 comments:

temp. housewife said...

welcome back. I kind of understand why it's hard to find time to blog as I've just started to work part time and I can only use some time during weekend to write some entries.

Cutiecaliph said...

It's challenging right;)

let share our experience then so we can gain from each other!

Timmy said...

Ana sekarang kat hospital mana?
mmg la a working mom tak banyak masa sbb masa semua kene allocate utk org lain.. kadang2 masa utk diri sendiri pon takde.. hehe... anyway, welcome back... we miss ur writings..

mazz said...

jgn ckp tak der org baca.....ramai yg menanti entry baru dari min....event kak long pun sama....tertunggu2...

cutiecaliph said...

k timmy: betul tu..takpe semua tuh pahala insyaAllah..:)

k long: ala kak long je tuh yg ternanti;)